2. dubna 2021

Můj první rok - album pro malého prince


Před časem jsem vám tady na blogu Hurá papíru ukázala první album pro holčičku a teď to bude totéž v bledě modrém pro chlapečky. A taky v zeleném 😀. Myslela jsem si, že růžovou nic nepřekoná, ale asi jsem se spletla, klučíčí varianta se mi líbí ještě víc 😍.


Album tvoří 10 pevných bílých lepenkových desek o velikosti 20x24 cm. Miminkovskou sadu Vítej na světě! jsem využila do puntíku, použila jsem průhledné samolepky, kolečka, texty i mini milníkové kartičky.  To se Ekulce vážně povedlo! 




Album dokumentuje první rok miminka, je řazeno chronologicky od narození po oslavu prvních narozenin. Obsahuje informace o jméně a znamení miminka, první lžičku, jak rostly zoubky, první slůvka i krůčky. 





Pomocí přáníčkových polotovarů o velikosti 10x15 cm jsem vytvořila odklápěčky, aby se do alba vešlo co nejvíce fotek. Některé korpusy slouží i jako kapsy na kartičky, na které budou rodiče zapisovat různé informace, zážitky a vzpomínky ze života s malým miminkem.





V albu je i kapsička na zoubky nebo obálka na vlásky z prvního stříhání. Na přední straně je vždy kulaté okýnko s průhlednou folií, aby bylo vidět, co je v kapsách uloženo.





Album jsem svázáno Zutterem, kroužky jsem ozdobila mašličkami, malým dudlíkem a chrastidlem, které jsem vyrobila ze zakoupeného polotovaru v eshopu Hurá papíru a naplnila flitry a perličkami. 


Použitý materiál:





1 komentář:

  1. Nedávno jsem někde viděla srovnání takových malých dárečků pro děti

    OdpovědětVymazat