5. srpna 2019

Inspirace AB studio - jako z říše pohádek


Někdy se zamilujeme a ani nevíme jak. Stačí pohled, okamžik a víte, že je to láska. Já se zamilovala na první pohled. Ano, je to "jen" papír, ale skoro pohádkový. 



Nebudu se dlouze rozepisovat, nebudu popisovat techniky a materiály, psát návody. Občas mám štěstí na chvilku volného času, kdy úplně vypnu, zapomenu na starosti, na požadavky zákazníků, na jakékoli limity a udělám něco podle sebe, pro své potěšení. Značka AB studio vás přenese do pohádkového světa, kde je klid, barvy a radost. Nově najdete v nabídce HuráPapíru nejen tyto krásné čtvtky, které se dají koupit jednotlivě, ale i celé sady s neméně nádhernými vzory, kvalitní gumová razítka, šablony/masky a co v nabídce nenajdete, to vám Jíťa určitě ráda objedná.
Za sebe potvrzuji, že je vše maximálně kvalitní a perfektně zpracované. Při výrobě záložek jsem využila jak čtvrtky, tak plastové šablony a chystám se i na vyzkoušení razítka (o tom příště).
Plastové šablony mají příjemnou velikost a po nanesení pasty jsou perfektně odstranit bez porušení vzoru. Vzor je detailní a jemný. Já jsem použila šablonu 197 - srdce . Šablonka je menší, je tedy vhodná i na tvorbu přáníček a menších projektů. Čtvrtky jsou vysoké gramáže, pevné, tisk je sytý a kvalitní. Určitě se budu těšit na každou novinku této značky, protože má co nabídnout.

A tady se můžete podívat, jak jsem si udělala radost a ponořila se do pohádkového světa :)


U značky AB studio se ještě chvíli zdržím a příště se podělím o druhou polovinu svého "odpočinkového" tvoření - po delší době to budou přáníčka.

Eva




10 komentářů: