7. srpna 2019

Inspirace AB studio - a ještě jednou do pohádky


 

V minulém článku jsem slíbila, že se do pohádky ještě na skok vrátíme. Byl by hřích, kdybych si nevyzkoušela i jiné motivy těchto krásných čtvrtek od AB studio. A protože jsem dlouho neudělala žádná přáníčka, volba byla jasná.


Opět se dnes budeme především dívat a snít.
Ale něco málo o použitém materiálu tentokrát napíši.
Veškerý materiál na přání jsem měla doma. Fialové Tchibo čtvrtky dokonce několik let. Hvězdičky jsem vyřezala ze zbytečků glitrových papírů, ostatní flitry a glitry jsou různého původu a stáří. Tím chci říct, že každá máme doma to svoje "skladišťátko" pokladů, které jednou zase objevíme a k něčemu krásně sedne.
Tato přání jsou s razítkovaným textem, samozřejmě od Ekulky, protože je prostě nejlepší :)
Čtvrtka, kterou jsem použila na vystřižení obrázků se jmenuje Just The Way You Are a na e-shopu ji najdete ZDE.



Další dvě přáníčka jsou zářivě barevná a obrázky jsem tentokrát vystřihovala ze čtvrtky Tandiart Magic No.1 (najdete ZDE) a jedná se o zadní část čtvrtky, ze které jsou vyrobené záložky z předchozího článku. Kupte si jich tedy víc, protože jinak budete mít pěkný duševní problém :D
Na text jsem použila kartonové výseky , opět z dílny HuráPapír(u), které jsem natřela lepidlem a posypala glitry. Ostatní použitý materiál je také z domácího archivu :)

 

Určitě se spolu v rámci seznámení se značkou AB studio ještě uvidíme, protože další projekt mám v záloze na srpen a opravdu už to bude ten dlouho slibovaný tutorial.

Mějte se moc krásně, užívejte si poslední prázdninový měsíc a já se těším na příště :)

Eva

Žádné komentáře:

Okomentovat