20. srpna 2019

Inspirace ...Cestovatelský deník & Hurá samolepky - část 2.


Protože je léto v plném proudu, tak jsem připravila další cestovatelskou inspiraci. Nové cestovní samolepky Hurá papíru + nová samolepková abeceda + krásně barevné čtvrtky od Laserove LOVE - Watermelon Friends a Watermelon Summer byly jasnou volbou náš letošní cestovatelský deník. 


 Každých rok si vyberu nějakou jednoduchou kompozici, a ta se pak opakuje u všech stránek. 






Děti už máme odrostlejší a na výlety vyráží i samostatně. Takže některé nechávám texty na nich. Má to tedy i nevýhody -  když už teda po několika urgencích donutíte dotyčného k deníku usednout, neunikne dotazům typu "co mám napsat" 😉.


Kapsa na vstupenky a letáčky nesmí nikdy chybět 😉.










Lišky od Ekulky jsou prostě neodolatelné a zdobí nám zápisky z letošních výletů. 



Na cestovní deníky se mi nejvíce osvědčily TyPa bloky vel. A5, ten aktuální má uvnitř kraft papíry vyšší gramáže, takže text se nepropíjí na druhou stranu. Desky jsou z pevného kartonu, které si ozdobíte podle sebe a úžasná je i gumička na uzavření bloku. Deník bez gumičky já nebrat 😃. 




Protože už scrapuju nějaký ten pátek, tak to beru i z praktického hlediska a snažím se, abych jeden blok měla alespoň na 2 roky, proto většinou jeden výlet = jedna stránka. Výjimkou jsou samozřejmě dovolené, u těch je potřeba místa víc.

Použitý materiál:




1 komentář:

  1. Jí´to, ty máš vždy ty deníky jasný a výstižný a úžasný!

    OdpovědětVymazat