6. dubna 2018

Velikonoční layout


Můj dnešní layout je velikonoční, jak jinak 😉. Stránka je věnována Pašijovému týdnu, který jsem pojala trošku „po svém“. K Velikonocům patří malovaná vajíčka a barvy, takže akvarelové techniky barvení papíru byly jasnou volbou.



Použila jsem dělenou PL kapsu od WeR Memory Keepers, takže stránku tvoří 9 stejných čtvercových kartiček. Základ tvoří akvarelový papír, který jsem barvila distress inkousty, Brushem i klasickými vodovkami. 


Musím říct, že nejvíce se mi líbil efekt, který vytvořila prášková barva Brusho Colors, v mém případě Sea Green. Byla to má premiéra a jsem moc spokojená s  výsledkem, dobře se s nimi pracuje a jsou krásně výrazné. Asi si budu muset pořídit další barvy 😊.



Většinu kartičky zabírá fotka + název dne, takže zdobení je velmi decentní - použila jsem různobarevné enamelky a vše doplnila krátkými texty, které symbolizují jednotlivé dny. Hesla jsem napsala ve Wordu a vytiskla na tiskárně. Zvolila jsem kombinaci bílého písma na černém podkladu, aby textíky na kartičkách vynikly.



Poslední kartička je pouze dekorativní a je ozdobena velikonočními samolepkami z dílny Hurá papíru, kartovovým motivem větvičky, barevnými odstřižky a enamelkou.  


 Použitý materiál:

1 komentář:

  1. Úžasné... jedním dechem přečtené. Originální zpracování...
    Víš co mě zajímá jak máš zpracovanou následující stránku :-)))

    OdpovědětVymazat