13. listopadu 2017

Adventní layout




Téma listopadového layoutu je Advent. Stránka je do našeho alba, kde tvořím měsíční dvoustránky ze života naší rodiny. Líbí se mi kombinace klasických stránek a těch dělených na Project Life. Kartičky do jednotlivých kapes si vyrábím sama. Neumím totiž moc používat ty hotové, za mě jsou moc placaté. Potřebuji tam mít vrstvení papírů a cítit ten plastický efekt, když přejedete prstem po stránce :). Můj styl je spíš clean & simple aneb v jednoduchosti je krása, takže na mých stránkách většinou prim hrají fotky.



Základ stránek tvoří černá čtvrtka Basic Grey z mých prehistorických zásob. Černou podkladovku jsem zvolila proto, že fotky na ní krásně vyniknou. Doplnila jsem je čtvrtkami z aktuální vánoční kolekce Galeria Papieru Wigilijne Drzewko.

Celá kompozice dvoustránky je laděna do černo – červeno – béžových barev se zlatými a bílými doplňky. Dominantou levé stránky jsou fotografie našeho adventního věnce a nadpis Advent s kartonovou vločkou
a hvězdičkou od Hurá papíru.

Motiv adventního věnce jsem použila i na dělené PL stránce. Tentokrát je to věnec papírový, který jsem vytvořila pomocí vloček vyražených raznicí a nalepených do kruhu, dozdobila jsem ho zlatou stuhou, samolepicími perličkami, kamínky a flitry.

Nápis „čekání na Vánoce 2016“ a zlaté vločky jsou z loňského vánočního balíčku.



Použila jsem i aktuální vánoční samolepky, písmenka z abecedy a samolepicí journalingovou kartičku
z dílny Hurá papíru.

 

Použitý materiál:

Žádné komentáře:

Okomentovat