30. prosince 2015

Jak na to a pravidla soutěže

Každý měsíc vystavíme na našem blogu jednu sketchovou stránku a vy na základě ní vytvoříte stránku svou. Aby mohla být stránka započítána do soutěže, je nutné, aby vaše stránky obsahovaly hlavní myšlenku sketche, prostě aby bylo jasně rozeznatelné, že předlohou stránky byl daný sketch. Můžete samozřejmě experimentovat s formátem stránky, s počtem fotek i s množstvím zdobení, ale i po všech zásazích by mělo být jasné, že se jedná o stránku podle sketche.

Každý měsíc vylosujeme jednu (možná jednoho? :), která získá poukázku na 15% slevu v našem e-shopu www.hurapapir.cz. Sleva bude na jednu libovolnou objednávku, neplatí pro sloučené objednávky.

Na konci roku vylosujeme jednu z těch, které vložily každý měsíc svou stránku, a ta vyhraje cenu v hodnotě minimálně 1.500,- Kč. Cenu uveřejníme ke konci roku, abychom vás ještě více motivovaly! :) Mimo hlavní soutěž dostanou na konci roku všichni, kteří vložili všechny měsíční sketche, královskou placku a diplom.

Návod jak vkládat stránky ke sketchům:

Klikněte na modrý obdélníček:

Odkaz vás přesměruje na tuto obrazovku:
 

Vyplňte vaši přezdívku a e-mail a vyberte, odkud chcete váš obrázek nahrát, zda z vašeho blogu, nebo počítače.
















Pokud budete obrázek nahrávat z počítače nebo jiného zařízení, klikněte na oranžový obdélníček a vyberte obrázek tak, jak jste zvyklí.

















Poté se váš obrázek objeví dole. Pokud jste spokojení s výběrem, klikněte na select, obrázek se objeví i vpravo nahoře.


















 Poté už stačí jen kliknout na done a nahoře vlevo na odkaz, který vás přesměruje zpátky na náš blog.

















Bohužel není možné vkládat stránky formátu A4 :( Proto prosíme účastnice, zda by mohly svou stránku vyfotit na nějakém pozadí (nejlépe bílém) a oříznout jako čtverec (tzn. že na jedné nebo na obou delších stranách stránky bude vidět pozadí, které doplní tvar formátu A4 do čtverce). Pokud si nebudete vědět rady, pošlete stránku na hurasketch@gmail.com, vložíme ji za Vás. Moc děkujeme za pochopení!

5 komentářů:

  1. Ahoj, kdy je uzávěrka kola? Na konci měsíce?

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, vždy do konce měsíce a každého 1. vyvěsíme nový sketch.

    OdpovědětVymazat
  3. Budou do celoročního losování započítány i sketche,které budou vloženy po termínu? Tím myslím, že bych lednový sketch udělala dodatečně. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, i když budou po termínu, započítány budou. Jen jich musí být všech dvanáct :) Moc se těšíme na Vaše stránky!!!!

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat