9. května 2016

Stránka podle květnového HuráSketche… VERTOM

Květnový Hurásketch se mi na první pohled zalíbil, a to jednak svou jednoduchou kompozicí, a pak taky tím, že obsahuje 3 fotografie. Mám totiž vždycky problém s výběrem fotografií, jsem nerozhodná, fotíme hodně a z každé akce je potom fotek tolik, že se mi těžko vybírá, které použiju a které upadnou do zapomnění. Proto je většina mých stránek mnohafotkových :-) .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Pro tuto stránku jsem zvolila fotky ze synkova řádění na motokárách, které si moc užil a chtěl je tedy mít zdokumentované v albu.
Jako podklad jsem použila bílou čtvrtku, která mi utlumila barevnou divočinu na fotkách, a zároveň dala prostor pro další zdobení. Při výběru dalších papírů jsem vycházela z barevnosti fotek – fotky jsem podložila pruhem modré čtvrtky, a pro svislé proužky papírů jsem zalovila ve zbytcích z 6“ sad od Doodlebug a Snap, takže ve finále je stránka vlastně i maximálně úsporná.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spodní část bílé čtvrtky jsem „pojezdila“ synovým autíčkem, kterým jsem předtím projela přes razítkovací barvu. Tak jsem si vytvořila efekt otisků pneumatik, kterým jsem chtěla dodat stránce dynamičnost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Přes svislé vzorované pruhy jsem vyšila kruh. Šiju ráda a jen ručně, dírky pro jednotlivé stehy si vždy předem vyrobím kružítkem na korkové podložce.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na nadpis jsem použila samolepící písmenka ze sady od Simple Stories.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

K dozdobení jsem použila chipboards – šipky a hvězdičky od Kety. Pak jsem ještě doplnila brads – ozubené kolečko.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA




OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Potud šlo vše hladce, stránka byla hotová za jeden večer. Pak ale nastal problém – umístění journalingu. Jde o dokumentační stránku, tak jsem ho tam určitě chtěla mít, ale nikam mi nepasoval, všude se mi zdál tak nějak navíc. Zkoušela jsem ho napsat na proužky, na visačku, umístit nad fotky, pod fotky, nakonec se mi jako nejmenší zlo jevil v prázdném levém horním rohu. Takže zůstal tam :-) .
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syn je se stránkou moc spokojený, a když ji uviděl, hned se mu tento skoro rok starý zážitek vybavil, a ptal se, jestli letos zase půjdeme :-) .

2 komentáře: