1. dubna 2016

To jsme my - královny Hurásketche pro měsíce duben, květen a červen 2016

Vertom a MK Life

Dana/Vertom

Ke scrapbooku jsem se dostala na konci roku 2009. Narazila jsem na něj na internetu, velmi mě zaujal, a krátce na to jsem zjistila, že v korálkárně, kolem které jsem denně chodila, pořádají kurz. Neváhala jsem, přihlásila se, a domů jsem se vrátila s několika papíry, řezačkou a hlavně nadšením. V té době jsem byla na mateřské s tehdy tříletými dvojčátky, takže materiálu na zpracování jsem měla spousty a začala jsem tímto způsobem po večerech příjemně a intenzivně relaxovat. Bohužel s postupně přibývajícími pracovními, domácími i školními povinnostmi se intenzita poněkud snížila, ale jak to jen jde, tak se pořád ráda vracím do svého papírového ráje.
Dělám převážně stránky do třicítkových alb, kterých mám za tu dobu několik. Mám ráda stránky výrazné, veselé, v živých barvách, a spíš jednodušší, které nechávají vyniknout fotky. Kromě toho dělám každý rok kalendáře, příležitostně přáníčka a drobné dárky – obrázky, krabičky, záložky apod.
Mám štěstí, že mám velmi tolerantní rodinu, která mne nejen podporuje, ale s manželem se navíc úžasně doplňujeme, protože jeho velkým koníčkem je fotografování.


Zde je pár ukázek mé tvorby:







Míša/MK Life

Mnohokrát děkuji za možnost být Vám inspirací pro nadcházející jarní čtvrtletí. Mé jméno je Míša a třetím rokem si lepím a tvořím. Scrap komunitu jsem objevila v březnu 2014, mám tedy teď takové výročí :-) a už mě nepustila. Vystudovala jsem sice lékařství, momentálně jsem však víc máma (hrdá majitelka dvou holčiček, které pokud znáte mé stránky, tak důvěrně znáte, protože jsou celý můj svět), koordinátor domácnosti a scrapžena.  
Z papírových projektů mám nejraději ty, na které se dají umístit fotky, takže Project Life album, které lepím už čtvrté. V loňském roce jsem do něj začala stále častěji přidávat třicítkové strany a dnes už je to celkem pravidlo. Hurásketch je pro mě senzační příležitost hlavně v tom, že je pravidelný, znamená pro mě tedy jistých 12 stran, kde se navíc nemusím příliš zaobírat layoutem. Vše za nás vymyslel někdo jiný a my si jen spokojeně lepíme dle předlohy :-).  Občas se ale nebráním ani nějakému tomu přáníčku, případně jinému papírovému tvoření. Na svůj blog dávám také nápady a inspirace na hry s dětmi a nechybí ani nějaký ten výlet. Ráda Vás na něj zvu a doufám, že se budeme i nadále vzájemně inspirovat.

Zde je pár ukázek mé tvorby:





3 komentáře: