15. dubna 2016

Stránka podle dubnového HuráSketche… AKTIJKA

Vždy se moc těším, jaký sketch nám Unka pošle. Mám je moc ráda a konečně jsem se letos také odhodlala a pustila se do scrapbookových stránek. Na duben nám Unka nachystala  HuráSKETCH jednofotkový.




Dlouho jsem přemýšlela jakou fotografii zpracuji … nakonec se mi to vyřešilo samo, syn měl svůj velký den, první koncert. Tím, jak se doma povalovaly noty s koncertní písničkou, vyfotila jsem si je, v Zoneru zesvětlila a nechala vytisknout na formát A3.

IMG_8202


Ostatní čtvrtky jsem vybírala podle barev na fotografii.



Protože se mi vše zdálo hodně světlé… a také A3 formát byl trošku menší než jsem potřebovala, udělala jsem bordó rámeček :-)



Pak už jen nařezat proužky ze čtvrtek, z koncertního programu jsem vyřízla proužek, kde byl Filip a prostříhala jej, aby se mi vešel do „kolečka“.



Bordó čtvrtku jsem měla jen jednu… tak jsem „pod fotkou“ vyřízla obdélník a z něj pomocí Big Shotu a šablonek vyřízla noty.



IMG_8221


Rááááda :-) vyšívám a tak jsem si na stránce vyšila rámeček. Dělám to tak, že nejdříve bodátkem nadírkuji a pak vyšívám…

IMG_8224


Zkoušela jsem několik druhů písmenkových samolepek, ale nic mi tam nesedělo. Proto jsem si vytiskla nápis a bodátkem nadírkovala…




IMG_8232


A po cca 3 hodinách bylo hotovo :-) . Filip je ze stránky nadšen. Koncert se mu moc povedl, nervozitu celkem zvládl… i když byl celou dobu skladby „zakousnutý“ do kytary :-)

IMG_8238


A co vy? Zapojíte se také do našich HuráSketchů? Stále máte možnost zvládnout všech 12 stránek … můžete stránky vkládat i zpětně!

Pokud si troufnete na podobný článek, jak vznikla vaše sketchová stránka, vyfoťte postup, trošku popište průběh tvorby a pošlete nám ji na e-mail jitka()hurapapir.cz … za zveřejnění na našem blogu dostanete 10% slevu na jednu objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat