13. prosince 2020

Scrap kalendář na rok 2021

Je už sice 3. adventní neděle, ale do Štědrého dne zbývá 11 dní, takže se dá stihnout i nějaký ten handmade vánoční dárek. Třeba kalendář, protože ten bude dělat obdarovanému radost celý rok 😊 


Letos jsem vyzkoušela novinku - 14ti denní stolní kalendář. Místo pro tvoření je o velikosti 12,5 x 10,5 cm. S fotkami se můžete rozšoupnou, protože se jich do kalendáře vejde úžasných 27 ks + titulka.
 


U kalendářů vždy volím styl Clean & simple, protože míň je někdy víc. A taky, protože rychlost před Vánocemi vyhrává 😁. Přece jen těch kalendářů dělám víc.




Použila jsem fotky o rozměrech 12,5 x 7,5 cm. Většinu mám na šířku, ale kdybych si je tiskla znovu, volila bych fotky na výšku. Tato varianta se mi líbí víc.


Pomocí zlatého "mandlu" - vyřezávacího strojku Go Cut (nevíte, jak jsem tak dlouho mohla bez něj existovat, naivně jsem si myslela, že ho nepotřebuji 😂, musím uznat, že je to dobré i na nervy, točit kličkou mě uklidňuje 😀), jsem si vyřezala různobarevné "plástve", srdíčka a lístečky a doplnila Ekulčinými razítky - kolečka ze sady Gratulujeme 2020 a větvičky ze sady Jaro 2020.



Použitý materiál:
14ti denní kalendář od Hurá papíru
barevné čtvrtky
vyřezávací strojek Go Cut a vyřezávací šablonky

Klidné Vánoce přeje

3 komentáře:

  1. Jíťo, ty jsi kalendářový velmistr! Opět paráda!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm... tak to si říkám pořád, že tu vyřezávací mašinku FAKT nepotřebuju. A před každými vánoci sama se sebou nesouhlasím.
    Krásný kalendář!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D taky jsem si to dlouho myslela. Od té doby, co ji mám, si říkám, jak jsem bez ní mohla vůbec žít :D

      Vymazat