27. listopadu 2019

Dárek na poslední chvíli... FOTOKNIHA

Přijde mi, že každý rok se Vánoce blíží rychleji a rychleji :-)... a nejen Vánoce. S časem moc bojuji a je to stále horší, ale věřím, že jednou bude líp.

Vím, že v tom nejsem sama a je nás moc :-). Tím, že miluji papírová alba a deníky, ale nejsem schopná z akcí alba ručně tvořit, přešla jsem na fotoknihy. Z větších výletů, ještě v noci, jak přijedeme domů, si udělám za 399,-Kč fotoknihu.


Mám pro vás TIP, který na Vánoce určitě potěší všechny obdarované. Fotoknih jsem vyzkoušela hodně a nakonec jsem skončila u typu EVERFLAT.

Jsou to fotoknihy, které se tisknou na patentovný belgický papír EverFlat, kvalitní natíraný papír 220 g/m2 se speciálním polyesterovým páskem ve hřbetu. Díky tomu je fotokniha při otevření na vnitřní straně hřbetu vždy plochá. 


Hlavně při prohlížení to je paráda. Nic nepřepadá, nemusíte každou stránku držet... Fotoknihu vytvoříte online na stránkách Losfotos.cz. Aby se stihlo dodání do Vánoc, musíte knihu objednat do 5.12. 2019.


 Klasická vazba fotoknih... také samozřejmě není špatná, ale kdo vyzkouší EverFlat... :-)))


Přeji všem hlavně ČAS!  Kdo jej má, pak vše zvládne v pohodě :-).

Krásný začínající advent, Jitka

PS: na stránkách www.losfotos.cz si můžete online vytvořit i kalendáře a ostatní typy fotoknih. Tisknou hezky, na kvalitní papíry. 

Žádné komentáře:

Okomentovat