31. prosince 2018

PŘEJEME VŠEM NÁDHERNÝ NOVÝ ROK 2019!!!



A další rok je za námi... Teď nám jen zbývá o půlnoci vykročit tou správnou nohou vstříc novým scrap zážitkům.



Celý náš Hurá tým Vám přeje nádherný nový rok 2019!!! 




Letos jsme opět k závěrečnému společnému tvoření použily stejná razítka :-) ... 
a každá máme jiný styl...

Ekulka...




Jana Locker...



Gabriela Milatová





Jíťa Kozubková



Zombík - maličké čtvercové přáníčko o velikosti 10x10cm, které se otevírá uprostřed, použila jsem vrstvení vroubkovaného kolečka s hladkým a na ně nalepila zombíka, kterého jsem doplnila flitrem, samolepicími kamínky, kartonovou vločkou a loňskými vánočními samolepkami dárečků a rukavic, vločky jsou průhledné samolepky z kolekce Hurá papíru Vánoce.  



Anděl - využila jsem hotový korpus přáníčka velikosti A6 z Hurá papíru, kolečka různých velikostí jsou z papírů zlato-stříbrné kolekce Modern Lustre od Docrafts Papermania - využila jsem pouze zlatou verzi, text koledy je vánoční samolepka od Hurá papíru z loňského roku, kartonové hvězdičky od Hurá papíru. 



 Andělka - využila jsem hotový podélný korpus přáníčka z Hurá papíru, barevné čtvrtky od Laserové Love z kolekce Shabby Winter, krajkovou a kolečkovou raznici, zlaté hvězdičky jsou vytřižené z papírů zlato stříbrné kolekce Modern Lustre od Docrafts Papermania, text je letošní vánoční samolepka od Hurá papíru, pod Andělku jsou použila textové pozaďové razítko a zlaté puntíky, které jsem "vyrobila" pomocí tužky s gumou a zlaté akvarelové barvy od Kuratake.



Eva Kožená




Přejeme spoustu času na tvoření!

2 komentáře:

  1. Ach..super kolekce! Všem přeji hodně kreativních nápadů, času na tvoření, mnoho radosti, pohody a hlavně zdraví. A Janičce obzvlášť za příjemné překvápko, moc mne potěšilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli, překvapení bylo na obou stranách :-) Přeji Ti zdravíčko, zdravíčko, zdravíčko....!

      Vymazat