8. ledna 2018

Vánoční layout

V dnešním layoutu se ještě ohlédnu za loňskými Vánocemi. Je to i pro nás nejkrásnější období roku, a tak jsem mu věnovala samostatnou dvoustránku v našem albu. Použila jsem složky s dělenými kapsami od Becky Higgins. Dominantní ozdobou je průhledné chrastidlo ve tvaru baňky, které jsem přivázala k jednomu z kroužků alba.


 
Jako šablonka mi posloužila velká kartonová baňka z vánoční sady Hurá papíru. Pomocí tavičky Photo Sleeve Fuse Tool a šablonky jsem vytvořila foliový základ chrastidla. Nahoře zůstala baňka neuzavřená. Naplnila jsem ji kartovou vločkou, hvězdičkou, flitry, průhlednými dew drops a plackou Hurá papíru Byl tu Ježíšek! a tavičkou fólii uzavřela. Dozdobila jsem ji čtvrtkami z kolekce Oh joy, kartonovým nápisem Veselé Vánoce, vločkou a papírovými proužky. Očko jsem zpevnila průchodkou a provnékla provázek.

 Chrastidlo:


Pro vánoční dvoustránku padl výběr na kolekci Oh joy od Fresh Pink Studio a pořídila jsem si k ní i PL kartičky kolekce December Day stejné firmy. Můj záměr použít v layoutu hotové PL kartičky se mi úplně nezdařil :D. Jsou hold na mě moc placaté, takže jsem si je kapku vytunila pomocí samolepek, placek a kartonových nápisů a ozdob.



Na zdobení jsem ve velkém použila samolepky z kolekce Půjdem spolu do Betléma, samolepicí písmenka, kartonové ozdoby a texty vše z dílny Hurá papíru. Na krátký popis jsem využila journalingové razítko Hurá papíru, které jsem doplnila washi páskou se zlatými srdíčky a vystřiženými motivy z jedné čtvrtky z kolekce Oh joy.

 
Použitý materiál:

4 komentáře:

  1. Jíťo, nádherné to máš :) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je opravdu krása veliká. Alba v tomto stylu jsou přesně mým šálkem kávy 😊Děkuji za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, moc povedená dvoustránka, určitě se budu inspirovat, Katka K :-)

    OdpovědětVymazat