17. listopadu 2016

Kalendářový maraton 2016 - podmínky a informace

Co nás tedy čeká? V minulých letech jsme každý den vyhlašovaly jednoduché podmínky, letos ale budeme mít změnu. Stránky budeme tvořit podle Unčiných sketchů. V průběhu 12ti dnů bude mezi 18 – 19 hodinou zveřejněn aktuální sketch – předloha. Nemusíte se jí striktně držet, kompozici si můžete otočit, popustit uzdu fantazii, ale musí být zřejmé, že se jedná o stránku podle aktuální předlohy. Hotovou kalendářovku pak vystavite do druhého dne do půlnoci k článku s předlohou na daný den. 
 
Sketche jsou jednoduché předlohy, které nechávají velký prostor pro tvoření a fantazii. Na druhou stanu je to skvělá šance i pro začátečníky, kteří nevědí, jak začít.
Pro inspiraci připravím ke každé předloze i svou ukázkovou stránku. Takže se určitě nemáte čeho bát.

Aby byla motivace ještě větší, tak budou i výhry! Každý den vyberu jednu kalendářovou stránku z předchozího dne a autor/ka získá slevu 15% v e-shopu HuráPapíru na jednu objednávku (sleva nebude platit při slučování).
Na závěr se pak všichni, kdo zvládnou jednotlivé stránky kalendáře podle zadaných předloh v předem daných termínech, dostanou do losování o lepenkový kufřík SMASH - TIME CAPSULE KIT. Výherkyni určí random.org.

Bohužel je možné vkládat pouze stránky čtvercového formátu. Proto kalendářovky ořízněte v PC jako čtverec. Pokud si nebudete vědět rady, pošlete stránku na hurasketch@gmail.com, vložíme ji za Vás. Moc děkujeme za pochopení!

Žádné komentáře:

Okomentovat