19. listopadu 2016

Kalendářový maraton 2016 - 3. den

Zde je předloha pro třetí den kalendářového maratonu:
 

Hotovou kalendářovou stránku, prosím, vyfoťte nebo naskenujte a pak vložte přímo do tohoto článku. Jak na to naleznete zde.

Kalendářovky podle aktuálního sketche započítávané do soutěže můžete vkládat do neděle 20.11.2016 do 24:00 hod.

Podmínky a podrobnější informace k letošnímu maratonu najdete zde.



Zde jsou moje ukázky:


6 komentářů:

  1. Musím napsat, že i když už jsem pár kalendářů v minulých letech udělala, nikdy jsem se maratonu nezúčastnila. Až letos poprvé. Z důvodu nedostatku času jsem si řekla, že to zkusím a uvidím, jestli to půjde. A ono to jde...líp než jsem čekala. Moc mě to baví, těším se na každou novou předlohu a stránky mi jdou pěkně od ruky. Takže moc děkuji všem, kdo investují svůj čas do přípravy tohoto projektu. Je skvělý! Věřím, že to zdárně dotáhnu do konce v termínu, ale i případný malý skluz beru. Už teď mám radost, jak mi stránky v kalendáři přibývají. Dokonce lituju, že mám fotky připravené jen na jeden kalendář. Jela bych to klidně i dvojmo :-) Takže opravdu velký dík :-) Tomda

    OdpovědětVymazat
  2. Jíťa nám to letos krásně připravila, už jsem ji moc chválila soukromě :-). Jsme i nadšené z krásné účasti, 2 roky zpět nás bylo kolem 20ti.

    Podle sketchů se mi také krásně tvoří, hlavně je super, že žádné přemýšlení.. šup šup a za 10 minut hotovo. Tady v tom chaotickém čase to je naprostá paráda :-).

    OdpovědětVymazat
  3. :) My totiž účast výrazně zvyšujeme. Odesílám 5 obrázků! Přitom jsem plánovala jet maraton jen já a sousedovic holčina, která u nás ráda scrapuje. Ale sketche jsou prostě skvělé a tak se ke mě připojily naše i sousedovic dítka a jde jim to skvěle. Pokud zvládneme v tom počtu i školní dny, obdarujeme všechny prarodiče! Moc dík za akci, je to super :).

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsem moc ráda, že jste spokojené! Účast je parádní. Markét, děti mají opravdu krásné stránky. Unko, díky za sketche ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za díky, Jíťo ;-) Leč maraton je pouze Tvoje zásluha. Jsem ráda, že se vám podle sketchů dobře tvoří a že vznikají takové krásné stránky! Markéto, koukala jsem na stránky dětí, jsou super!!! Moc šikovní, všichni! :-)Unka

    OdpovědětVymazat
  6. Poslední započítávanou stránkou do soutěže je kalendářovka č. 32 od Jakubky. Samozřejmě můžete vkládat dál i po termínu :)

    OdpovědětVymazat