19. listopadu 2015

To jsme my - Jíťa!

Jitka / Jíťa
Jsem pracující maminka tří dětí ze severu Moravy. Scrapbook jsem objevila v roce 2006 a aktivně se „lepení fotek“ věnuji od začátku roku 2008.
Stejně jako Aktijka a Ekulka jsem se autorsky podílela na knížce Scrapbook - originální fotoalba a dárky (u jména autorů mě najdete mě pod tím „a kolektiv“ ). V prosinci 2011 mi ve vánočním čísle časopisu Miminko vyšel článek, jak vyrobit miminkovské minialbum, vánoční přáníčko a visačky na dárky. 
Scrapbook je mým velkým koníčkem, u kterého relaxuji a zároveň se realizuji. Stal se součástí každodenního života mé rodiny – bez cestovatelského deníku, přáníček k narozeninám, novoročních péefek, scrapovaných kalendářů jako vánočních dárků a alb dětí si už život nedovedu představit. Nejraději tvořím měsíční stránky do rodinného alba v duchu Project life a chytl mě cestovatelský deník.  Mám ráda barvy a jednoduché kompozice, vintage styl mi moc nejde. Dlouhou dobu jsem tvořila jen z papírů a razítek, ale v poslední době mám potřebu se učit a zkoušet nové věci jako například doodling. Také díky Aktijčiným kurzům v Lukách jsem měla možnost si vyzkoušet pro mě nové techniky jako je používání  Distressek, akrylek, šablon, past, vybarvování pomocí fixů Copic Ciao atp. Pár jsem si jich oblíbila a určitě se na mých projektech budou objevovat.


Pár ukázek mé tvorby:












Žádné komentáře:

Okomentovat