16. března 2019

představujeme novinku... Piatek13 - HAPPY BIRTHDAY






Minule jsem vám představila novinkovou sadu Awakening od Piątek Trzynastego. U této značky se zastavíme ještě jednou a posvítíme si na další novinku, která je od Awakening poměrně odlišná - dětská sada papírů a doplňků s názvem Happy Birthday. 
Autorkou této kolekce je tentokrát Joanna Ossowska. 
Proč odlišná? Je pestrá, barevná, legrační a jako stvořená pro dětské projekty. Já jsem opět zvolila mini album, ale tuto sadu využijete na přání, pozvánky na oslavu, visačky, dekorace a vaše dětská párty nebude mít široko daleko konkurenci. 



další novinkou je tedy 

Happy Birthday od Piątek Trzynastego

 součástí kolekce jsou 
čtvrtky 12" x 12" v příjemné gramáži 240 gsm
čtvrtky můžete zakoupit jak v sadě, případně si zvlášť objednat jednotlivé archy z aktuální nabídky
Dále se dá samostatně zakoupit i čtvrtka, která má na jedné straně k vystřižení rekvizity pro fotografování. Já jsem tyto rekvizity vystřihla a připevnila na bambusové špejle. Do alba budou tedy fotky z párty do puntíku vyladěné. Fotografii hotových rekvizit najdete na konci článku.
Pro tvorbu přáníček opět doporučuji menší formát 6" x 6"  kvůli jemnosti vzoru a u této sady především (zvířátka a postavičky na nich vypadají moc roztomile).
  Tradičně tu máme i doplňky, jako jsou tyrkysová a žlutá samolepící písmenka, kulaté a hranaté visačky, art journal, PL kartičky a mini plakátky formátu A5.
Obrovské množství dekorací si můžete vystřihnout přímo ze čtvrtek!

Budu se opakovat, ale .... pokud budou některé položky již vyprodané, případně nejsou v nabídce (k této sadě je více součástí) nezoufejte!
Jíťa vám určitě potřebný materiál ráda objedná!

 

Při tvorbě alba jsem postupovala podobně, jako u předchozí ukázky. Opět je s kapsičkami, vystřihovala jsem obrázky a na první stránce jsem použila klopu s magnetem. Na vnitřní straně desek jsou kapsičky na nezařazené fotografie, upomínky a drobnosti. Visačky jsou opět vyndavací, můžete je nahradit fotografií, PL kartičkou, drobnou upomínkou.

Zde si můžete prohlédnout dokončené album :)
























Opět se s vámi loučím a příště dorazím s nějakou tou recenzí a tutorialem.

Děkuji za pozornost, mějte se krásně a tvořte s radostí a pro radost!

Eva 




1 komentář:

  1. Evi, jako vždy, nádhera! Jednu sadu jsme si schovala, taky se musím do něčeho pustit :-)

    OdpovědětVymazat