18. března 2019

Přání-harmonika k narozeninám

Ahoj! Chtěla bych Vám dneska ukázat, jak ještě jinak originálně darovat peníze. V únoru měla půlkulaté narozeniny naše oblíbená teta. A protože jak už to bývá - všechno má a nic nechce (kdo to taky zná :D), rozhodli jsme se doma, že tetě věnujeme peníze, ať si teda koupí něco později nebo ať je použije prostě tak, jak nejlíp uzná za vhodné.




Moc se mi líbí krabičky (exploding boxy), ale zrovna tuto krabičku jsem tetě dělala před pěti lety, má ji doteď vystavenou a určitě na ni nezapomněla, chtěla jsem proto něco jiného. Samotné přání s kapsou uvnitř mi zase přišlo málo, když už jsme se tam hnali jen s přáním a kytkou. Tak jsem přání trošku rozpracovala, vyrobila jsem takovou harmoniku.

Samozřejmě jsem si vymyslela takové zdobení, které doma nemám :D Perfektně se mi hodila razítka od Art Impression, ale protože zákon schválnosti funguje dokonale, jen jedno z těchto razítek, které mám doma, se mi hodilo na přáníčko. A když jsem ho natiskla, tak bylo samozřejmě moc malé :) Takže jsem pohledala na netu obrázky a postavičky jsem podle předlohy nakreslila sama. Vybarvila jsem je akvarelovými pastelkami, vystříhala a přilepila hlavičky. Byla s tím strašná piplačka, musím si rozšířit zásobu razítek, ať jsem pro příště líp vybavená! Omlouvám se, že jsou tetičky rozmazané, teta je u nás dost známá perzóna, tak jsem jí chtěla zachovat trošku anonymity :)


Harmoniku jsem vyrobila z normální bílé grafické čtvrtky. Tu jsem naohýbala a slepila, každá stránka je velká 10x15cm. Pak jsme jednotlivé stránky nazdobila - nalepila jsem kolečka vyříznutá z barevné čtvrtky, prskla trošku kapiček, natiskala jsem razítka a začala jsem lepit tetičky.


Postavičky jsou podlepené pěnovou oboustrankou tak, aby se za ně daly zastrčit peníze (většinou jsou přilepené hlavy a nohy, za tělem je mezera právě na peníze. Chtěla jsem Vám to vyfotit i s penězma, ale samozřejmě jsem zapomněla :( 




Přání jsem nakonec složila do harmoniky a převázala zlatou stuhou, stejnou, jako kytku. Byla jsem si stopro jistá, že jsem to vyfotila, ale fotka se asi vypařila, ach jo. Nicméně teta byla nadšená, tak jsem měla velkou radost!

5 komentářů:

  1. Božííííí!!! A to jsem si říkala, že s Art Impressions se už víc vyblbnout nejde! Přesně takové projekty mám ráda. Je to vtipné a je v tom velká dávka lásky, protože bez ní by to tak parádně nedopadlo :) Je to moje nejmilejší značka razítek, která třeba každému nesedne, ale co ... to je jeho problém. Teta musela být paf :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je paráda neskutečná...:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé jé jé 👍 Tak to je krásná inspirace 🤗

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad,taky se mi razítka moc líbí,doma jim říkáme otylky,taky jsem s nimi teď tvořila narozeninové přání

    OdpovědětVymazat