3. ledna 2019

Vyhlášení výherkyně roční soutěže s našimi sketchi

U dnešního článku zamačkávám slzu :) Ale chce to už po těch letech opravdu změnu...

Úplně nejdříve, než vyhlásím vítězku, bychom Vám chtěly strašně moc poděkovat, nejen za tento rok, ale i za všechny předešlé! Všechny vložené stránky byly moc hezké a určitě nejen pro mě velmi inspirativní! Pokaždé jste si se sketchem parádně poradily a já doufám, že nám zachováte přízeň a budete se tak statečně prát i s naší novou měsíční výzvou! Takže ještě jednou, díky!

Tento rok se nás zapojilo třicet, do cíle nás doběhlo dvanáct:

1. Ekulka
2. Vertom
3. Unka
4. Milka
5. Iris
6. Hanka Č.
7. Adela.l
8. Ivulka
9. Blanka K
10. Markéta N.
11. Jana Gálová
12. Fidula

A protože i Aktijka byla při vybírání ceny trošku naměkko, tak jsme vylosovaly hned dvě výherkyně! Aby bylo na první pohled jasné, že patříte do scrap komunity, můžete ozdobit svou pracovnu, obývák nebo co vás napadne, úžasným velkým dřevěným svítícím heslem od Heidi Swapp! A k tomu si obě výherkyně mohou vybrat 5 ks libovolných samolepek z Hurádílny!


...takže TRAMTADADADADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!

Nápis Hello vyhrává č. 9 - Blanka K
Nápis Relax vyhrává č. 11 - Jana Gálová

Gratulujeme!



O výhru se hlaste při příští objednávce přímo u Aktijky :)



5 komentářů:

  1. Dekuni za ty roky a krasne podklady, prece jen se tvorilo lepe ☺️...

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za výhru, udělali jste mi velikou radost, budu mít vzpomínku na super tvoření s vámi všemi...

    OdpovědětVymazat
  3. Takové překvapení po ránu? Moc děkuji za výhru, ale především děkuji za úžasnou motivaci, protože bez ní bych každý rok neměla 100% 12 stránek v albu. Aktijko přeji ti hodně nápadu a elánu i v budoucnu a těším se na nové výzvy. Děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji vítězkám a přidávám se k děkujícím - za super sketche, za organizaci... Bylo to super, sketche mi budou moc chybět. Do nové výzvy se bohužel nezapojím, neb dělám jen stránky. Ale snad se občas poštěstí a zkusím podmínku uplatnit aspoň na té stránce...

    OdpovědětVymazat
  5. I já moc děkuji všem, kdo pro nás sketche vymýšleli a vše organizovali. Změnu to po těch letech určitě chtělo, a zadat téma a podmínku je skvělý nápad, jen je velká škoda, že není možnost tvořit stánky, protože určitě část scrapařek odpadne, což je velká škoda, protože jejich stránky byly skvělé.

    OdpovědětVymazat