8. října 2018

Ekulčina batolata a další HuráPapír(ové) novinky .....


Nelze je nemilovat ... Miminkovských přání jsem za svou "kariéru" zrovna moc neudělala, natož krabiček (OK, ale já mám prostě krabičky - hezky česky). A smolit se s tím jen tak? Aby se na to zase prášilo? Tentokrát jsem se přemáhat nemusela :) Zapojila jsem nejen razítka, ale i svou zásobu HuráPapír(ových) novinek. A některé z nich si představíme ...


Tentokrát pro vás nemám žádný ze svých kilometrových návodů. Jak už jsem zmínila v úvodu, do Ekulčiných batolat jsem se zamilovala na první pohled. Za prvé jsou krásná a za druhé jsou velmi kvalitní. To jsou razítka z HuráPapíru samozřejmě vždy, ale jsem mile překvapena z tenkých linek, které razítka při otisku dělají. Proto jsem si řekla, že si vyzkouším vybarvování "bez" okrajů. Nikdy jsem to nedělala, naštudovala jsem si tedy nějaká ta videa. Sice ještě musím potrénovat, ale na první pokus to snad takový průšvih není ... Natiskla jsem si tedy všechna batolala a vybarvila je. Tentokrát jsem si na to vzala svou sadu Copic Ciao. Na řadu přišlo stříhání. Při troše šikovnosti a s kvalitními nůžkami je hned hotovo. 
Měla jsem určitou představu, co za další materiál na krabičky použiji. Miluji puntíky a pastelové barvy a také přírodní odstíny a materiály. Zvolila jsem tedy kombinaci novinek z HuráPapíru a co dům dal.

Na celou krabičku jsem použila papíry ze sady od Laserowe LOVE - Emma & Billy. Papíry jsou v sadě barevně sladěné. Na každou krabičku jsem využila dva papíry ze sady. Vybrala jsem takové, které se netlučou s vybarvenými obrázky batolat.
 
Vybarvené obrázky Ekulčiných batolat jsem nalepila na výřezy ozdobných koleček a znovu podlepila větším výřezem. Zde jsem použila pěnovou pásku pro 3D efekt. Každou stranu krabičky jsem dozdobila perličkami a mašličkou z papírového provázku (co dům dal - v tomto případě IKEA).


Každá krabička má své "centrum", tedy střed, kam můžete naplácat tématické rozličnosti. Zašátrala jsem ve svých zásobách a vylovila jsem různě velké bambulky (růžové, modré a bílé), nějaké ty flitry, mini knoflíčky a barevné mini kuličky. Vše jsem rozmístila kolem hlavní dekorace - 3D kočárku u holčičí krabičky a vláčku u klučičí varianty. I v tomto případě se jedná o novinku v nabídce HuráPapír(u) - značku Laserowe LOVE. Obrovské množství kartonových doplňků už v eshopu najdete nyní, další určitě nebude problém objednat. Nesmím zapomenout ani na kartonové motivy HuráPapír(u), v tomto případě srdíčka. Opět jsem sáhla i po IKEA papírovém provázku.


¨
Vím, nikde nevidíte místo, kam rodičům vložit hotovost. Já prostě nejsem příznivcem čouhajících bankovek, proto jsem (i z důvodu využití místa pro obrázky) umístila očko na vsunutí bankovek do víčka krabičky. 
Půjdeme se podívat na to, jak krabičky vypadají zavřené.





Jak vidíte, krabičky jsem zdobila pouze na víčku a kolem něj. Puntíkovaný papír je hezký sám o sobě a mohla jsem si pak dovolit větší zdobení víčka. Tady jsem netvořila nic převratného, víčko jsem oblepila paličkovanou krajkou, na horní části jsem ho orámovala papírovým IKEA provázkem, nalepila mašličku.
A nyní se dostáváme k další HuráPapír(ové) novince - Craftstory chrastidlům. Samozřejmě si můžete chrastidlo vyrobit kompletně samo dómo, ale s hotovým chrastidlem uděláte stejnou parádu a ušetříte čas. Kdo není tolik zručný, nemá nad čím přemýšlet. V balení je vše, co potřebujete. Jen lepidlo si musíte dodat vlastní :) Na střed víčka jsem použila hotové chrastidlo ve tvaru srdce, které jsem naplnila flitry, glitry, korálky, kamínky a mikro kuličkami. Pak je stačilo chrastidlo uzavřít nalepením fólie a horní vrstvy z kartonu.
Mimochodem - v nabídce jsou mimo chrastidlových polotovarů také moc pěkné masky/šablony za parádní ceny a klasické kartonové motivy!




 Víčka jsem opět doplnila doma nalezeným ozdobným bordýlkem a háčkovanými kytičkami. Použít můžete i květiny látkové, případně papírové, filcové, jinou ozdobou. Prostě podle své fantazie, svého citu a domácích zásob :)

Ze zbytků papírů jsem ke každé z krabiček vyrobila ještě malé přáníčko do "party". Na text jsem opět využila razítka z dílny HuráPapír(u).



 A to by bylo asi tak všechno, přátelé :) Příště se uvidíme brzo, protože si ukážeme, jak využít Ekulčina diářová razítka i bez diáře...

Mějte se fajne a přeji vám krásné babí léto (snad to tedy nejsou ty "fake news" :D )
Eva



8 komentářů: