16. září 2018

Jak dopadl "LONDÝNSKÝ DENÍK"? ... Jitka

Také se vždy dlouho těšíte a pak vysněná dovolená uteče tak rychle, až to není hezké? :-). Londýn měly sice vysněný více moje děti, ale i já se moc těšila. Pak byl čtvrteční odlet a najednou jsme v neděli letěli domů :-). Moc nám to uteklo a líbilo se.

Moje "představy" se dá se říci celkem realizovaly. V Londýně jsem zvládla fotit... a v noci scrapovat :-). Domů jsem nepřijela s kompletním deníkem, ale většina hlavních stránek byla hotova. Jak u mne začíná být zvykem, mám tam spoustu fotek... bez větší kreativity. Stále je na deníku plno práce, ale to už budu dodělávat s dětmi postupně. Budeme ještě vepisovat naše osobní zážiky a dolepovat větší fotky.





Je sranda, že jsme teprve týden zpět a deník putuje z ruky do ruky, stále si všichni prohlížíme a oživujeme vzpomínky. Moc se mi líbí, jak výlet komentují zpětně děti. Mají ke všemu svůj pohled... svoje vzpomínky, proto budeme do deníku přidělávat kapsičky a dopisovat na volné stránky :-). Také budu muset opravit pár textů... jak jsem psala v noci unavená, mám to slohově někdy hodně zajímavé :-). Vše jde naštěstí lehce přelepit...




Hodně jsem používala naše české samolepky. Přijde mi, že stránky trochu provázaly a sjednotily.

První den jsme měli veselo s metrem, podařilo se mi hned zmagnetizovat jízdenky. Mám telefon s dotykovým nabíjením, kde je magnet... a pokud si dáte jízdenky k telefonu do kapsy, máte zajištěny veselé zážitky s turnikety. Neprojdete jen tak... lístky nefungují. A pokud jsou celodenní... o to větší zábava :-).




Do TOP 10 vepíšeme s dětmi ty nej zážitky. Snad se k tomu brzy dostaneme :-) Smash, který jsem používala byl určený na cestování, tak se dalo hodně stránek využít a nepřekrývat.







Zůstalo mi pár volných stránek, na ty budu ještě lepit fotky 10x15 cm.



Harryho Pottera jsem nečetla, filmy neviděla... ale zamilovala jsem se tam do Dobbyho. Ani jedno moje dítko jej nechtělo... musela jsem si jej nakonec po dlouhém přemýšlení koupit sama :-).


 Děti se ve studiích proletěly na koštěti, mají z toho krásná vzpomínková videa a pár fotografií...


 2 stránky budou věnovány obalům z čokolád a dalších pochutin, co jsme tam ochutnali :-).


Zážitků bylo samozřejmě mnohem více, čeká nás ještě hodně práce.

Pokud milujete Harryho Pottera, tento typ zájezdu moc doporučuji. Ráda se nechávám opečovávat, tak jsme jeli s cestovní kanceláří RADY NA CESTU. Vše bylo dokonale připraveno, paní průvodkyně byla moc milá, řešila všechny naše "problémy" s úsměvem... Dověděli jsme se o Londýnu spoustu zajímavostí... Nemám jedinou výtku :-). I počasí se nám povedlo.

Teď se už můžete těšit na "londýnský sešitek" od Pavly. Ta tam kreativitu má :-). Viděla jsem zatím pár stránek a je to parádní... zase úplně něco jiného než to moje.

A příště pojedeme... :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat