23. března 2018

Taštičky na velikonoční výslužku



Dnes vám ukážu tip na rychlou výrobu taštiček na velikonoční výslužku pro šmigrustníky. A můžeme hned zabít dvě mouchy jednou ranou, protože se zbavíme i nějakých odstřižků 😉.


Budeme potřebovat papírový sáček nebo dárkovou taštičku, dřevěný kolíček, barevné čtvrtky, razítka, samolepky a kartonové výřezy s velikonoční tématikou - v mém případě Ekulčiny úžasní zajíčci z nejnovější velikonoční kolekce. 

 
Taštičky/ sáčky jsem orazítkovala pozaďovým razítkem s puntíky a nalepila dva pruhy čtvrtek. Okraj jednoho pruhu jsem otrhala. Je to jednoduché a efektní. Pak už přišly na řadu velikonoční samolepky, razítka a kartonové kraslice. Samolepkoví zajíčci jsou průhlední a na přírodním podkladu by byli málo výrazní, takže jsem je podložila bílou čtvrtkou a vystřihla.



 Ke každému zajíčkovi jsem přidala tématický nadpis, kartonové ozdoby, samolepky kytiček, lístečků a kraslic. Zdobila jsem výseky z kolečkový raznic tří velikostí a doplnila je dew drops, samolepicími perličkami a enamelkami.
 
 
Nakonec jsem vyrobila visačky a kolíčky. Použila jsem výseky o oválných raznic, aby vypadaly jako vajíčka 😊, když máme ty Velikonoce. Dozdobila jsem je velikonočními razítky a samolepkami.



Použitý materiál:

2 komentáře: