5. března 2018

Sportem ku zdraví aneb únorový layout


Byl by to hřích, kdyby se téma mé dnešní dvoustránky nevěnoval nedávno skončené zimní olympiádě a sportování! Takže je jasné, že v hlavní roli budou sportovní samolepky a kartonové nápisy z kolekce Do toho! z díly Hurá papíru. Únorovou dvoustránku tvoří jedna stránka klasická a druhá dělená od Becky Higgins.





Pro podklad nedělené stránky jsem použila čtvrtku Galerie Papieru z kolekce The Age Of Innocence s krucánky, které mi připomínají, jak maluje mráz na okna. Vybrala jsem světlou barvu podkladové čtvrtky, aby layout působil zimně. Písmenka hlavního nadpisu jsou z nové modro-zelené abecedy Hurá papíru. Celá stránka je věnována návštěvě Olympijského festivalu, kde si naši kluci vyzkoušeli různé sporty a já parádně vymrzla 😁. Hold, pro zimní fotky se musí něco vytrpět! Ale účel to splnilo, puboši od mobilu odlákáni, haha. Fotky jsem doplnila také vstupenkami a obrázkem maskota bílého tygra Soohoranga, proto na zdobení moc místa nezbylo. Použila jsem jen různé velikosti čtverečků a vloček, které jsou vyražené ze čtvrtek Holiday Hustle od Fancy Pants.




Dělená kapsičková stránka je o ostatních únorovových událostech v naší rodině. Jednu kapsu jsem věnovala STR, protože je prostě jednička! Kartičky jsem si tvořila sama. Využila jsem na ně čtvrtky Galerie papieru z kolekce The Age Of Innocence a Holiday Hustle od Fancy Pants.





Barevně se mi ke čtvrtkám hodila i samolepicí písmenka z abecedy Pretty Boy Tiny Text od Bella BLVD. Zdobila jsem samolepkami a kartonovými výseky Hurá papíru z kolekce Do toho! a Narozeniny. Na našich měsíčních stránkách nesmí samozřejmě chybět ani nějaký ten textík a pro tento účel jsem použila samolepicí textové kartičky Hurá papíru.



Použitý materiál:

Žádné komentáře:

Okomentovat