11. ledna 2018

Inspirace… EKULKA MĚLA MOTÝLKOVÉ OBDOBÍ :-)

Vybíráme z archivu: Foto a text Ekulka

Postavila jsem před sebe nelehký úkol. Jak zpracovat svatební album pro mou švagrovou, aby bylo opravdu slavnostní a svatební? 
Po mých neslavných pokusech o vintage (ve kterých mi pomáhaly i renomované vintage scrapařky) jsem to vše shodila ze stolu a řekla si, že takhle to nepůjde.
PicMonkey Collage


Rozcvičkou pro mě bylo minialbíčko z oslavy narozenin. Objevila jsme dvě čtvrtky s motýlky (které jsem koupila ani nevím proč), našla jsem pár ladících odstřižků. Vše jsem to nalepila na karton, prskla trochu černých kapiček a přilepila motýlky tak, aby tělíčko bylo přilepeno ke kartonu a křídla odstávala. S výsledkem jsem byla spokojená, vintage to teda nebylo, ale zase to bylo takové elegantní a slavnostní.

motýlci_5
motýlci_4
motýlci_3

Pořád jsem si ale říkala, že by to chtělo ještě něco. A pak jsem to objevila – papíry a čtvrtky s motivem dřeva, bílé podlahy, palubek, kůry stromů. K nim zase pár odstřižků, nějaké ty motýlky, průhledné plastové kapičky, bílé elegantní výseky z BigShotu (děkuji Božiku) a konečně to šlo celé samo. A dokonce tak dobře, že mimo album pro mladou paní jsem vyrobila ještě jedno pro její maminku. A takovou jsem z něj měla radost, že jsem ho krásně zabalila a předala pod stromeček. A samozřejmě si ho zapomněla nafotit :) . Nicméně švagrové se moc líbilo, tak jsem měla ještě větší radost.
Ve stejném duchu jsem si aspoň vyrobila stránku do alba a několik přáníček.

motýlci_2

motýlci_1

Myslím, že tohle motýlkovské období mě jen tak neopustí, protože mě baví už půl roku. Akorát že mi začínají docházet motýlci :) .

Žádné komentáře:

Okomentovat