9. listopadu 2017

Kalenářový maraton 2017


Hurá, po roce je zde opět kalendářový maraton! Budeme společně tvořit již po páté. Loni jste si pochvalovaly sketche, tak to letos zopakujeme.

ZAČÍNÁME V PÁTEK 17. LISTOPADU 2017


Sketche jsou jednoduché předlohy, které nechávají velký prostor pro tvoření a fantazii. Na druhou stanu je to skvělá šance i pro začátečníky, kteří nevědí, jak začít. Pro inspiraci připravím ke každé předloze i ukázkovou stránku.


Co nás tedy čeká? V průběhu 12ti dnů bude mezi 18 – 19 hodinou zveřejněn sketch – předloha pro daný den. Hotovou kalendářovku  pak musíte vystavit do druhého dne do půlnoci k článku s předlohou. 


Co budeme potřebovat:

  •  KALENDÁŘ ... pokud ještě nemáte, stihnete objednat tady
  • 12 FOTOGRAFIÍ ... sketche budou pro fotografie na výšku i na šířku
  • PAPÍRY/ ČTVRTKY (STAČÍ ODSTŘIŽKY), OZDOBY, STUŽKY, FIXY … popřípadě samolepky, razítka, písmenka, atp., zbytek je na vaší fantazii.

Budou i výhry! Každý den vyberu jednu kalendářovou stránku z předchozího dne a autor/ka získá slevu 15% v e-shopu HuráPapíru na jednu objednávku (sleva nebude platit při slučování).
Na závěr se pak všichni, kdo zvládnou jednotlivé stránky kalendáře podle zadaných předloh v předem daných termínech, dostanou do losování o lepenkový kufřík SMASH - TIME CAPSULE KIT. Výherkyni určí random.org.



Bohužel je možné vkládat pouze stránky čtvercového formátu. Proto kalendářovky ořízněte v PC jako čtverec. 
Pokud si nebudete vědět rady, pošlete stránku na eva.ekula@gmail.com, vložíme ji za Vás. 
Moc děkujeme za pochopení!


Návod jak vkládat stránky:

Klikněte na modrý obdélníček:

Odkaz vás přesměruje na tuto obrazovku:

 

Vyplňte vaši přezdívku a e-mail a vyberte, odkud chcete váš obrázek nahrát, zda z vašeho blogu, nebo počítače.




Pokud budete obrázek nahrávat z počítače nebo jiného zařízení, klikněte na oranžový obdélníček a vyberte obrázek tak, jak jste zvyklí.




Poté se váš obrázek objeví dole. Pokud jste spokojení s výběrem, klikněte na select, obrázek se objeví i vpravo nahoře.





 Poté už stačí jen kliknout na done a nahoře vlevo na odkaz, který vás přesměruje zpátky na náš blog.


4 komentáře:

  1. Já se tak těším!!!! Hlavně bude babička v klidu, že bude mít kalendář už od ledna a ne až třeba v květnu :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Já si to vloni poprvé parádně užívala a moc se mi to líbilo 👍.Letos, bych potřebovala stihnout dva kalendáře 😀,tak jsem na sebe zvědavá.Vše již připraveno a moc se těšímmmm

    OdpovědětVymazat
  3. Já dělám tři. Vlastně čtyři, ale ten čtvrtý je pro mě do práce, takže ten dělám každý rok až po Vánocích :-) Těším se a doufám, že budu stíhat. Katka/Karama.

    OdpovědětVymazat
  4. Už se těším, opět jich budu dělat 8ks. Jen tedy nemám vybrané a vytištěné všechny fotky. 8x12, to máme 96 fotek, takže 96 stránek kalendare, uff. Myslím, ze ten svůj taky budu dodělávat po Vánocích... ;-) Diky moc za organizaci! :-) Jiřka

    OdpovědětVymazat