1. prosince 2016

Sketch prosinec 2016

Jedeme do finále! Poslední sketch tohoto roku...
Nezapomeňte, kdo vloží do 31.12.2016 všechny stránky podle letošních sketchů, bude zařazený do slosování o krásný scrapbookový dárek!


Tvořte stránky podle předlohy a vkládejte přímo do tohoto příspěvku, jak na to naleznete zde.

Nezapomeňte, že každý měsíc vylosujeme jednu (možná jednoho? :), která získá poukázku na 15% slevu v našem e-shopu www.hurapapir.cz. Sleva bude na jednu libovolnou objednávku, neplatí pro sloučené objednávky.

Na konci roku vylosujeme navíc jednu z těch, které vložily všech dvanáct stránek, a ta vyhraje cenu v hodnotě minimálně 1.500,- Kč. Mimo hlavní soutěž dostanou na konci roku všichni, kteří vložili všechny měsíční sketche, královskou placku a diplom.

Bohužel není možné vkládat stránky formátu A4 :( Proto prosíme účastnice, zda by mohly svou stránku vyfotit na nějakém pozadí (nejlépe bílém) a oříznout jako čtverec (tzn. že na jedné nebo na obou delších stranách stránky bude vidět pozadí, které doplní tvar formátu A4 do čtverce). Pokud si nebudete vědět rady, pošlete stránku na hurasketch@gmail.com, vložíme ji za Vás. Moc děkujeme za pochopení!

A jak jsme se se sketchem popraly my?


 
 

 


20 komentářů:

  1. Unko, ta je nadherna
    Iris (Iris84)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já mám splněno... děkuji "Unce" za krásné sketche a těším se v lednu :-) Krásné Vánoce. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Tak i já mám hotovou 12. stránku. Bylo to super, i když občas trochu oříšek kvůli omezenému množství fotek k dispozici :-). Taktéž se budu těšit v příštím roce, díky!

    OdpovědětVymazat
  4. I u mě dvanáctá odbila :-) Bylo to super, i když občas sranda nacpat na A4 ;-) Děkuju hlavně za nakopnutí ke scrapování, byla jsem docela ve skluzu a teď už to pěkně stahuju :-) Těším se na leden! Hezký advent! Hanka, hf A4

    OdpovědětVymazat
  5. Chce se mi zvolat haleluja, i já doběhla do cíle, 12 stránek je doma ��...díky moc Unko za předlohy, podařilo se mi zlikvidovat resty z roku 2014 a zdárně se tenčí hromady i z 2015, takže se moc těším na příští rok, téže moc děkuji holky za nominaci do královen sketche, bylo to pro mne jedno z nej ocenění a motivací do další práce...jinak všem přeji krásný předvánoční i vánoční čas
    Iris84

    OdpovědětVymazat
  6. Tak splněno, děkuji za motivaci k doplnění alb a těším se na příští rok.
    Jana Gálová

    OdpovědětVymazat
  7. Též mám splněno a moc se těším na příští rok.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám hotovo. I když přiznávám, že listopadová byla vložena dloooouho po termínu.
    Děkuji Vám všem za motivaci a inspiraci. ...moc se těším na další soutěžení v novém roce.

    OdpovědětVymazat
  9. Hotovo, jsem taky v cíli. Unko, moc díky za krásné sketche, kterýma jsi mě celý rok úspěšně motivovala. A všem děkuji za inspiraci a přeji hodně tvůrčího elánu do nového roku :-) Vertom

    OdpovědětVymazat
  10. Tak já jako tradičně poslední den, ale mám také splněno. Děkuji za krásné sketche a budu se těšit zase v lednu. Jakubka

    OdpovědětVymazat
  11. Poslední stránka tohoto roku hotová.
    Díky moc Jitce za organizaci a Unce za skvělé sketche.
    Přeji všem vše nejlepší v roce 2017, hodně času a nápadů na tvoření.
    Jayak

    OdpovědětVymazat
  12. Také mám hotovo :-) Díky moc Unce za super sketche a Aktijce za vytvoření hurasketche! Díky vám + dalším, kdo se na akci podílíte, mám stránky, ke kterým bych se normálně prostě "nedokopala". Krásný nový rok všem a hodně času na tvoření. Katka/Karama.

    OdpovědětVymazat
  13. Hotovo :D děkuji za pěkné sketche

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak já už mám také hotovo a nebýt vás a Hurásketche, tak by se mi album takhle hezky neplnilo. Přeji všem v novém roce hlavně hodně času a nápadů na tvoření a budu se i já v novém roce těšit na novou nadílků krásných sketchů. Co by se mi moc líbilo, kdyby to šlo nějak zařídit a nastavit, abychom si mohli/y stránky ostatních prohlédnout i zvětšené ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. I já stihla svoji pro letošek poslední stránku! Moc děkuji za organizaci a motivaci tvořit! Doufám, že i v příštím roce budou sketche a maratony pro nás, závisláky :o)). Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  17. Na poslední chvíly, ale přece.
    Omlouvám se nějak se mi to nepodařilo nahrát na poprvé a objevila se chyba u mě jako u čísla 21. Na podruhé se podařilo.
    Moc děkuji za naprosto bezkonkurenční sketche od Unky. Je mou velkou inspirací.
    Krásné tvoření všem i v roce 2017.

    OdpovědětVymazat
  18. Tak i já jsem nakonec dokončila :-D Od listopadu byl můj život nějak hektický, ale nakonec jsem téměř všechny resty dokončila. Děkuji za tuto akci, díky ní mám 12 nových stránek - určitě se v příštím roce opět zúčastním.
    Krásný, tvořivý rok 2017

    OdpovědětVymazat
  19. Hurááááá, skoro doslova za pět minut dvanáct mám hotovo :-) Když jsem odpoledne vkládala svoji prosincovou stránku, zbývaly mi dodělat sketche z června, srpna, října a listopadu. Návštěva odešla dřív, než jsme čekali, tak jsem se po sedmé večer rozhodla, že to zkusím do půlnoci zvládnout... Je 23:40 a celý rok mám po kupě :-) Pokořila jsem osobní rychlostní rekord, jelikož jindy mi jedna stránka trvá i dva večery...
    Děkuji Aktijce, Unce, Jítě i všem ostatním, co se podíleli (asi tedy spíš podílely ;-) ) na organizaci Hurásketche, děkuji i všem tvořilkám, všechny jste pro mě byly velkou inspirací! :-) Do nového roku přeji všem hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, hodně kreativních nápadů a času na tvoření :-) V lednu ahoj :-) Jiřka

    OdpovědětVymazat
  20. I já mám hotovo a všem moc děkuji za nádhernou účast!!!! Poděkování tady nejvíc patří Ekulce, ta to tady všechno táhne a chystá články... MOC DĚKUJI!!! Doufám, že za rok se tady zase všichni potkáme :-)

    OdpovědětVymazat