3. listopadu 2016

KALENDÁŘOVÝ MARATON 2016



HURÁmaraton se letos uskuteční již počtvrté. V minulých letech jsme každý den vyhlašovaly jednoduché podmínky, letos ale budeme mít změnu. Stránky budeme tvořit podle Unčiných sketchů.

Co nás tedy čeká? V průběhu 12ti dnů bude mezi 18 – 19 hodinou zveřejněn sketch – předloha, podle kterého budeme tvořit stránky do kalendáře. Hotovou kalendářovku pak musíte vystavit do druhého dne do půlnoci k článku s předlohou na daný den. 


Začínáme ve čtvrtek 17. listopadu 2016!
A než začne prosinec, budete mít kalendář hotový!

Co budeme potřebovat:
·         KALENDÁŘ ... pokud ještě nemáte, stihnete objednat tady

·         12 FOTOGRAFIÍ ... pokud bude tvořit i titulní stránku, tak 13 fotek, sketche budou pro fotografie na výšku i na šířku

·         PAPÍRY/ ČTVRTKY (STAČÍ ODSTŘIŽKY), OZDOBY, STUŽKY, FIXY popřípadě samolepky, razítka, písmenka, atp., zbytek je na vaší fantazii.

Sketche jsou jednoduché předlohy, které nechávají velký prostor pro tvoření a fantazii. Na druhou stanu je to skvělá šance i pro začátečníky, kteří nevědí, jak začít.
Pro inspiraci připravím ke každé předloze i svou ukázkovou stránku. Takže se určitě nemáte čeho bát.

Aby byla motivace ještě větší, tak budou i výhry! Tak co, kdo se přidá?
 

10 komentářů:

  1. No,já do toho už po třetí opět půjdu, protože jinak bych ten kalendář zase sama neudělala. Tentokrát to zkusím dělat dvojmo, abych měla i dárek pro dědu a babičku (loni jsem říkala, že ho pro ně dodělám pak a hádejte jak to dopadlo?) Fotky mám stále připravené v obálce k dotvoření.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, ano, jsi kalendářový "štamgast" :). Jsem ráda, že se zúčastníš!

    OdpovědětVymazat
  3. I já se ráda přidám, s tou "povinností" to jde nějak líp, letos s fotkami z výletu do Říma.
    Ivulka

    OdpovědětVymazat
  4. Pokusím se, snad budu stíhat. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kalendarovy maraton stál u zrodu mé papírové vášně, takže nebudu chybět ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. V loňském roce jsem to nedala ( kalendář jsem dodělala až v prosinci), ale letos se budu snažit. Jeden kalendář už mám hotový, ale potřebuji ještě tři. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé,že se těšíte. Už se nám to blíží!

    OdpovědětVymazat
  8. Už se nemůžu dočkat, dokonce jsem už včera vyzvedla vyvolané fotky, takže letos žádné tisknutí na poslední chvíli, tentokrát jsem kompletně připravená :-). A sketche jsou naprosto super nápad!!! Vertom

    OdpovědětVymazat
  9. Tak u nás bude asi tvořit dcera, ale nenašla jsem dnešní téma.

    OdpovědětVymazat
  10. Předlohy budeme zveřejňovat v podvečer, mezi 18-19 hodinou. O víkendu asi dříve, ať je více času na tvoření. Každopádně dnešní zadání už je venku, tak se těším na stránky :)

    OdpovědětVymazat