1. prosince 2016

Kalendářový maraton 2016 - vítězné stránky

Hlavní cenu - lepenkový kufřík SMASH - TIME CAPSULE KIT získává:

TUTKA
 Gratuluji! Výherkyni prosím, aby kontaktovala Aktijku na jitka@hurapapir.cz. Děkuji.

Tak zase za rok!
_____________________________

Rekapitulace ...



Tak jsme v cíli. Bylo to náročné, ale zvládli (máme mezi sebou i jednoho scrapmana). Běželo nás 34, takže jsme trhli rekord. V průběhu maratonu jsme společně jsme vytvořili 355 kalendářových stránek. To je paráda. 

Bude Vám smutno ;)? Mě určitě. Děkuji za hojnou účast, jsem ráda, že se Vám tvoření podle sketchů Unky líbilo a budu se těšit na příští rok!

22 statečných scrapařek/scraperů zvládlo všechny podmínky v termínu! Klobouk dolů a tleskám!!! A právě tato partička (kromě JitkaD./ Aktijky) se zúčastní losování o hlavní cenu - lepenkový kufřík SMASH - TIME CAPSULE KIT. Zítra výherce určí random. 

1  Adéla.l
2  Blanka H.
3  Fidula
4  Georgy
5  Gwen
6  Iris
7  Ivulka
8  Jakubka
9  Jana G.
10  Jayak
11  Karama
12  Katka Trnka
13  Lucis
14  Markéta N.
15  MartinaR
16  Matyáš
17  Olga Helge
18   Tomda
19  Tutka
20  Valkins
 21 Vertom
 


(Pokud jste se v seznamu nenašli a jste si jisti, že podmínky jste splnili, ozvěte se a já vše znovu překontroluji :)).
______________________________________
12. den - vítězkou se stává...

MARTINA R



Gratuluji. Martina získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připiš kalendářový maraton.

_____________________________________
11. den - vítězkou se stává...

VERTOM


Gratuluji. Máš krásné stránky, všechny! Vertom získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připiš kalendářový maraton.

______________________________________
10. den - vítězkou se stává...

JANA G.

Gratuluji. Jana G. získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připište kalendářový maraton.

___________________________________
9. den - vítězkou se stává...

BLANKA H.
Gratuluji. Blanka H. získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připište kalendářový maraton.

__________________________________
8. den - vítězkou se stává...

PÍĎA



Gratuluji. Píďa získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připiš kalendářový maraton.

_____________________________________
7. den - vítězkou se stává...

JAKUBKA


Gratuluji. Kráslá stránka i fotky! Jakubka získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připište kalendářový maraton.

____________________________________
6. den - vítězkou se stává...

IVULKA


Gratuluji. Ivulka získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připište kalendářový maraton.

__________________________________
5. den - vítězkou se stává...

OLGA HELGE


Gratuluji. Olga Helge získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připiš kalendářový maraton.

___________________________________
4. den - vítězkou se stává...

GEORGY


Gratuluji. Pokud si dobře pamatuji, tak maratony s námi "bežíš" od začátku :) a kalendářovky máš čím dál krásnější! Georgy získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připište kalendářový maraton.

__________________________________
3. den - vítězkou se stává...

ROZÁRKA


Gratuluji. Moc krásná stránka, líbí se mi řešení kruhu, paráda!!! Rozárka získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připište kalendářový maraton.

__________________________________
2. den - vítězkou se stává...

TOMDA

 
Gratuluji. Tomda získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připište kalendářový maraton.

_________________________________

1. den - vítězkou se stává...

BEBULKA

  

Gratuluji. Bebulka získává slevu ve výši 15% na nákup v e-shopu HuráPapíru - na jednu objednávku, nevztahuje se na slučování objenávek. Do poznámky připište kalendářový maraton.

11 komentářů:

  1. Dekuji! Tezko tomu verim, v takove neskutecne konkurenci! Drzim sobe i vsem ostatnim palce, at to spolu doscrapujeme do zdarneho konce! Hodne casu, napadu a vhodneho materialu! Bebulka

    OdpovědětVymazat
  2. Juuu, moc dekuji. To potesi. I kdyz samo tvoreni je mi, v tomto pripade, velkou potechou. Takze toto uz je jen takova mila tresnicka na dortu. Dekujiiii. Tomda

    OdpovědětVymazat
  3. Moc díky za ocenění, strašně moc potěšilo :) Rozárka

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeee, dekuju moc za vyhru i za pochvalu :-) Ano, ano, kalendarovy maraton na hurá papiru byl počátkem me papírové závislosti ;-) Jito, Vase stránky mi jsou velkou inspiraci a potvrzením rčení, ze v jednoduchosti je krása :-) Díky, rada se od Vas ucim! A samozřejmě se hojne inspirují i u spolubezkyn maratonu. Dělám 8 kalendářů, takže inspirace není nikdy dost ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji mnohokrát, ale to si holt budu muset ještě znovu objednat...něco malého, jako vždycky...Ivulka

    OdpovědětVymazat
  6. Jakubka je zaslouzenou vitezkou tohoto kola. Jeji stranka je fakt uzasna. Gratuluji. Tomda

    OdpovědětVymazat
  7. Strašně moc děkuji, jak za výhru, tak za pochvalu. Je to pro mě velká odměna uspět v tak velké konkurenci nádherných stránek. Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
  8. Júúúú, děkuji za výhru, to si snad ani nezasloužím! :-) Abych pravdu řekla, začínám stíhat tak tak, ještě že už se blíží konec:-) Ze začátku se to nezdálo, ale je to fakt "fuška"...ale krásná fuška:-) A myslím, že vítěz je každý, kdo dojde do konce! Blanka H.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc moc děkuji !!!! Za výhru i za pochvalu, moc si toho vážím :-) Vertom

    OdpovědětVymazat