21. června 2016

Stránka podle červnového HuráSketche… HANKA / hfA4


Sketch na červen je ze dvou fotek, což je na můj vkus málo :-D Dělám spíš trochu zdobená fotoalba, než pravé scrapbookové stránky. A jelikož jsem kdysi začala tvořit na „áčtverkové“ stránky, pokračuji v tom i nadále a třicítkové papíry řežu a trhám podle potřeby.




Na červnový sketch jsem si vybrala fotky z karnevalu, kam šly naše princezny za berušky a k tomu se nabízí červený papír s černými puntíky. Ten jsem ovšem neměla, tak jsem si ho vyrobila.



Potřebovala jsem na to červenou A3 čtvrtku, černou barvu, váleček a kousek bublinkové folie. Folii jsem připevnila na váleček gumičkami.



Pak už jen stačilo natřít váleček barvou a poválet po papíře.



Vybrala jsem papíry a porovnala je podle sketche.



Vlastním jen málo sad s písmenky, takže nadpisy často jenom napíšu nebo narazítkuju. K puntíkům se mi pěkně hodila kulatá razítka. Raznicí jsem si vyrobila kolečka a na ta pak razila písmena. Příště bych to udělala naopak, ale ona i ta nepravidelnost má něco do sebe :-)



Nakonec jsem přidala dvě látková srdíčka, která mi zbyla ze šití kostýmů (a taky abych zakryla místo, které bylo černější, než jsem zamýšlela), a je hotovo :-)



A jak už jsem psala, dělám stránky na A4, takže jsem vytvořila dvě zrcadlové stránky, pro každou naši berušku jednu ;-)



Pěkné tvoření! Hanka

Pokud si troufnete na podobný článek, jak vznikla vaše sketchová stránka, vyfoťte postup, trošku popište průběh tvorby a pošlete nám ji na e-mail jitka()hurapapir.cz … za zveřejnění na našem blogu dostanete 10% slevu na jednu objednávku.

1 komentář: